Zámbó Tamás – sikertörténete!

Egy újabb siker sztoriról szeretnénk nektek beszámolni, melynek főszereplője Zámbó Tamás.
Olvassátok el és motiválódjatok az élménybeszámolójából.
Kedves Tamás! A Royal Fitness összes edzője nevében szeretnénk neked gratulálni a teljesítményedhez! Csak így tovább!

 

„Lássuk csak, két héttel ezelőtt a Nyiregyházán megrendezésre kerülő IV. BLADE SPORT KUPA WBPF Magyar Bajnokság EB Kvalifikáció. volt egy kis élmenybeszámoló! Most a 10th WBPF European Championships-ról :
A nap kezdete ( 2019. másjus 26. ) merőben megeggyezik a két héttel ezelőtti szombattal, telefonom “üvölt” 5:50 perckor, gyors ébredés és máris a natúr puffasztott rizs ropogásának hangja tölti be a kis szobámat! Fejvesztett pakolászás , hogy semmi ne maradjon otthon és indulás a Mom Sport arénába! 10:00-kor már a kis sátorban állok és a Pro Tan Hungary lelkes munkatársai ismét különös odafigyeléssel barnítanak! Ezt követte a tetoválás elfedés, hogy a formám élességét az se “csorbítsa el” egy szemernyit sem (mint mindig most tökéletes munkát végeztek)! Megvan minden szinte kész vagyok, na akkor pihenjünk le egy kicsit, egy 20perces bóbiskolás után még egy pár szelet pufirizs kis nutellával, versenynadrág fel, és kezdetét vette a durrantás! Kb 13:30 perckor már a színpad előtti lépcsőnél álltam és várakoztam majd meghallottam :” 121-es rajtszámmál Zámbó Tamás Magyarországról…”! Mélylevegő, széles mosoly ( amit nem kellet eröltetni, hisz ezt vártam már a felkészülésem kezdetekor )! Hallottam a szurkoló táborom kiáltását, buzdítását, és szerintem kihoztam magamból 110%-ot, élveztem, felszabadult voltam ismét a színpadon ( de az idő most sem akart megállni )! 

18:00-tól elkezdődtek az eredményhirdetések és eljött az én kategóriám a -180 cm Men’s Sport Physique, ismét színpadon állhattam! Ezen az Európa Bajnokságon a 3. helyezést sikerült elérnem!!!! Csodálatos eredmény számomra! Viszont a munka itt sem áll meg, látom a hiányosságaimat, amin kell és amin fogok is még javítani, hogy az említett 110% még több legyen!

Ezúttal is hatalmas KÖSZÖNÖMMEL ÉS HÁLÁVAL tartozok szüleimnek: anyukámnak Erzsébet Sőrés, apukámnak Zámbó Imrének, hugomnak Barbi Zámbó, mamámnak Irma Kovács és nagypapámnak Sőrés Antalnak, akik megteremtették a feltételeket, miattam sok sok kilómétert utaztak, hogy velem lehessenek ezen a megmérettetésen, valamint otthonról szorítottak értem! 

Drága párocskám, Zsanna Molnár, tudom, hogy neked még nehezebb volt ez a két hét, velem szenvedtél, küzdöttél az edzéseken és amikor a mélybe zuhantam felszedtél onnan! Megtetted azt, ami miatt a szememben egy bajnok vagy!!!! Szeretlek nagyon!❤️

Barátom, Ifj Csatlós József, neked is nagy nagy hála, hogy ismételten ott voltál velem ezen a megmérettetésen, mindenkit túlkiabáltál ismét, ami hatalmas segítség volt egy póz felvételében vagy megtartásában! Mint ahogy munkában itt is bíztam benned, ha azt mondod JÓ, akkor nincs bennem kétely! István Hadházi sajnálom, hogy nem lehettél ott bár tudom, hogy mindvégig velünk voltál! Rád is vár egy nagy “csata”, ami talán keményebb mint az enyém! Kitartást hozzá és nehogy szégyent merj rám hozni! 😋

Köszönöm Katalin PetrovNorbert Benedek, hogy ti is eljottetek, szúrkoltatok és edzéseken buzdítottatok! Igen, igen megint hallottam a hangotokat a színpadon!

És a végére hagytam, bár koránt sem utolsó sorban említeném meg azt az embert, aki számomra a “2019. év Legjobb személyi edzője”, Tibor Ocsovszky! Hatalmas munkád van abban, hogy idáig eljuthattam, a válladra tett szakmai terhet / kihívást szerintem a saját várakozásaidon is felül múltad! Köszönöm a munkádat és remélem még sok ilyen eredménnyel gazdagíthatom az Ocsovszky Team csapatát!!!! 😈

És persze, akiket nem elmítettem névszerint, de mindvégig mellettem voltak, és szorítottak értem nektek is köszönöm és személyesen mindenkinek IS megfogom köszönni!

Felfoghatatlan számomra, de hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy ilyen családom, párom, barátaim, csapatom van! Az én céljaimat a tiétek elé helyezve, támogattok, még akkor is amikor magamat sem bírom elviselni!!!!

Klein István által vezetett Royal Fitness Club az a hely, az utóbbi időm második otthona, ahol a formám minden apró részlet kidolgozásra került! Családias kis terem, gyertek legyünk minél többen! 💪🏼👊🏼😈”Zámbó Tamás