A zöld kávé zseniális hatása a te szervezetedre is

ID-10067491A zöld kávénak számtalan előnyös tulajdonsága közismert. Fogyasztásáról bebizonyosodott, hogy nagy mértékben segíti a fogyást is. Sokkal inkább jótékony hatása van a fogyást illetően, mint a zöld teának. 

A zöld kávé folyékony és kapszula formájában is kapható, amely hozzásegít a felesleges kilók elvesztéséhez. A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöld kávé kapszula a klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon. Az általunk jobban ismert fekete kávé kivonata totálisan eltér a zöld társáétól. Ez utóbbi lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben a szokásos frissítő-élénkítő hatásra is számíthatsz tőle.
További kutatások bizonyítják: normális mennyiségű és minőségű táplálkozás mellett akár változatlan kalóriabevitellel is súlyvesztés következhet be általa.
A zöld kávét a készítés során nem pörkölik meg, ezért tartalmazza igen nagy mennyiségben azokat az anyagokat is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól.

Hogyan fogyasszuk?
Igyunk egy csésze zöld kávét reggeli előtt, (vagy ekkor vegyük be az előírt adag kapszulát) hogy már a nap kezdetekor ellássuk a szervezetet a szükséges antioxidánsokkal és megkönnyítsük a fogyást. Ne igyunk nagyobb mennyiséget, mint amit az adott gyártó ajánlj, mert így mellékhatások léphetnek fel a túlfogyasztás következtében. Fontos tudni, hogy az adagolás a zöld kávé márkájától függően változik!