Egy vak srác az edzőteremből…

Vannak, akik azt gondolják, hogy az edzőterembe csupa egészséges, tökéletes alakkal megáldott ifjú jár. Akik először látogatnak el hozzánk, meglepődve tapasztalhatják, hogy a Royal Fitness Club idősebb, kevésbé sportos, vagy akár fogyatékkal élő embertársainknak is lehetőséget biztosít és segítséget nyújt a sportoláshoz. Levente felnőtt korára veszítette el a szeme világát. Az ő gondolatait olvashatjátok az edzésről.

Pár napja összefutottam egy régi ismerősömmel akivel már több mint két éve nem találkoztam.
Meg is jegyezte: „Te jó ég Levente! De lefogytál!
Belegondoltam….. Miért is kezdtem el edzeni….
Két éve tavasszal amikor ráálltam a mérlegre, és az 119,6 kilót mutatott, akkor elhatároztam hogy elég!
Elég a magas vérnyomásból, elég abból hogy amikor kötöm be a cipőm, akkor nem kapok levegőt, elég abból hogy mire felérek a harmadikra addig egyszer meg kell állni kifújnom magam!
De talán az tette fel az i-re a pontot, amikor Pesten álltam a lámpánál és vártam hogy átváltson, akkor nem messze két fiatal lány beszélgetett és azt mondta az egyik a másiknak hogy, „Segítsünk már annak a szegény dagadt vaknak!”.
A vakságon nem tudok változtatni, de azon igen hogy ne legyek dagadt!
Ezért is kezdtem el edzeni.

Mit értem el eddig?

okos-levente-royal-fitness-clubA vérnyomásom normalizálódott, nem lihegek a lépcsőn, sokkal jobb a közérzetem, és még hosszan tudnám sorolni.
A legfontosabb, hogy sokkal jobban érzem magam a bőrömben! Biztos látszik valamennyire, hogy edzeni járok, pedig az egészségemért teszem nem a kinézetemért. Eddig sikerült megszabadulnom 23 kg-tól és ezt tartani is tudom! A távolabbi terveim? Ez legyen még titok! 😀
Még nagyon sok van hátra, ez csak a kezdete egy hosszú útnak.

Mi kell ahhoz, hogy Te is meg tudd csinálni?

Határozd el, és tarts ki a terved mellett!

Üdvözlettel:
Levente, egy vak srác az edzőteremből

Ebben a videóban láthatod, hogy nem én vagyok az egyetlen.