Hogyan fogyj le 5 kg-ot egy hónap alatt?

…kezdődik így számtalan cikk női magazinokban és webes portálokon!

A nők 90%-a rá is kattint, én is mindig rákattintok! Úgy terveztem összeszedem a leggyakoribb kis praktikákat, de olvasgatás közben ismét felbosszantottam magam rajta! Lehetetlen ennyi kilótól megszabadulni ilyen rövid idő alatt! És még ha sikerülne is azt a pár kilót leadni, vajon mennyit ártanék más téren a szervezetemnek, vagy mennyire lenne tartós a fogyás?

Remélem, ezeken mindenki elgondolkozik a cikkek olvasása közben!
Amit én ajánlok: heti 2-3 alkalom sportolás, és egészségesebb táplálkozás.

Milyen mozgás? Legfőképpen az, amit örömmel végzel!

12565

Próbálj ki kondis edzést, menj el futni, és próbálj ki többféle csoportos órát! Miért? Hogy – megismerd önmagad, – megérezd melyik edzés kapcsolja ki az agyadat, – mitől szűnnek meg a fejedben a cikázó gondolatok. És azt is figyeld meg, melyik edzés után töltődsz fel újra rengeteg pozitív energiával!? Plusz, ha a csoportos edzéseket választasz, akkor melyik közösségben érzed jól magad?
Ha nincs merszed egyedül elindulni, keress egy barátnőt, kolléganőt magad mellé, és máris megvan az izgalmas közös program. Csak az első lépés nehéz!

Mit ajánlok én?
Egyértelmű: deepWORK!
Mert nekem ez hozta meg a pozitív érzéseket az életembe. Pár éve még azt sem tudtam, hogy a sportolás a világon van. Pedig apukám (60 év felett jár) a mai napig teniszezik. A sok ülőmunkának köszönhetően már nem éreztem magam jól a bőrömben (állandó váll és nyaki fájdalmak). Hetek alatt, de rászántam magam, és meglátogattam Tamara aerobik óráját, a szendehelyi iskola egyik termében. Vegyes kis közösség volt (diáklányok, fiatal hölgyek, több gyermekes családanyák). Mit szeretnék ebből kihozni? Hogy számomra ez egy olyan közösséggé vált, ahol jól éreztem magam! Becsuktuk az ajtót, és csak mi voltunk, semmi más nem számított.

Nagyot ugorva az időben e példát követve mára én is toborozhatom magam köré azokat az embereket, akik szeretnek vagy szeretnének elkezdeni sportolni!
Soha sem késő elkezdeni! Van aki a második, harmadik gyermek születése után csatlakozott hozzánk, és itt kapta vissza azt az érzést, hogy egy gyönyörű és energikus családanya! Hétről hétre egyre formálódik a teste, és nem utolsó sorban itt szakad ki a szürke hétköznapokból, barátokra, motiváló közösségre talál. 

És ugyanennek a csoportnak vannak olyan tagjai is, akik akár dupla edzésre jönnek, heti több alkalommal is.

19753-1024x7731

Hogyan lehet ez?

Mert ebben a mozgásformában mindenki megtalálhatja a saját edzettségi szintjének megfelelő gyakorlatokat. Mindig van lehetőséged választársa.Könnyíthetsz, ha kezdő vagy, vagy mert éppen az aznapi fizikai állapotod ennyit bír. De ha kihívásokra vágysz, akkor a határaid feszegetésére is mindig van lehetőség. Tehát kortól és nemtől függetlenül bárki választhatja. Szerencsére a mi kis csoportunk is vegyes, mármint a korosztály szempontjából, egészen a tizenévesektől az 50 felettiekig.

A deepWORK Teljesen más, mint az eddig ismert módszerek.

Rendkívül alaposan mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel.

A deepWORK, a keleti jin-jang filozófiát követve, egy edzésen belül nyújt feszülést és ellazulást az izmoknak. Engem már a keleti kultúrával megfogott. 🙂

Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalin növelő, intenzív zene követi, amely a kardió és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál. A mély zenei ritmusok segítik, fokozzák a teljesítőképességet, erőkifejtést és az érzelmi feszültség levezetését.

A deepWORK tréningben egyesül a mentális és a kardió hatás, a koncentráció és ellazulás, olyan stressz oldó, izzasztó, kardió- és erőedzés, mely feltölt, és nem fáraszt!

A cikk elején 2 dolgot javasoltam: „heti 2-3 alkalom sportolás, és egészségesebb táplálkozás.” Az egészséges  táplálkozás legyen a következő bejegyzés témája.

deepWORK edzések a Royalban:

Kedd – 18:00 (S.Anikó)
Csütörtök – 19:00 (S.Anikó)
Szombat – 09:00 (Tamara)

Várunk szeretettel! 🙂

(Sándor Anikó)