I. Royal Fittness Maraton – Képes beszámoló

“Kedves I. Royal Fittness”Maraton” résztvevők!

Először is köszönöm Klein Pistiéknek és a Royal Edzőteremnek, hogy biztosították a helyszínt és támogatták azt az ötletet, mely egy ott töltött futógépes futás közben villant át gondolataim közben és végül egy kósza őrültségnek vélt tervből, egyszercsak valóság lett!

Valóság, mert egyszer csak “őrült” segítőket találtam, majd “őrült” jelentkezőket, résztvevőket! Ezért ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani Sándor Anikónak, Bagyinszki Anikónak és Braun Robinak, akik készséggel szervezkedtek és vettek részt aktívan ebben a kihívásban. Szívesen csatlakozott Dávid Erika is, és így tulajdonképpen 3 helyszínen is részt lehetett venni bő egy héttel ezelőtt, abban a 3 órán keresztül tartó test edzés kihívásban, aminek a lényege volt a mozgás, az egészséges élethez szükséges testedzés népszerűsítése. Jómagam arra kerestem partnereket, hogy amíg 3 órán keresztül futok egy futógépen, addig képes legyen más is bármilyen más formában végig edzeni 3 órát……. Látszik hogy a hölgyek erősebbek, kitartóbbak és keresik a kihívásokat, mert többségében ők jelentkeztek! Meg is lett a jutalmuk, miszerint megígértem, hogy 3 hölgy és egy férfi sorsolás révén hozzá jut egy egyalkalmas napi belépő feléhez, amit én állok és bármelyik órán, bármikor felhasználhatja.

Köszönöm, hogy sokan ezt a vasárnap délelőtti 3 órát velem, velünk, vagy is inkább magatokkal töltöttétek, mert sportolni jó, edzeni és a testünk egészségével foglalkozni nagyon megéri és ezen az úton haladni, ez a cél …… Tehát a szlogenem: Az út maga a Cél!”
Üdv: Andris

A nyertesek : Zsíros Janka, Fekete Viktória, Simon Judit és Dobó Dániel.
Gratulálunk nektek!

fotók: Sándor Tamás – http://stamas.hu