Jó elhinni, hogy a lehetetlen nem létezik! – Mucsi Rebeka

“Sziasztok Mucsi Rebeka vagyok!

Idén 10. éve végzek konditermi edzést és 5 éve dolgozom személyi edzőként és táplálkozási tanácsadóként a Royal Fitness Club-ban.
Úgy döntöttem tavaly 2019 nyarán, hogy ősszel azaz szeptember elsején elkezdek én magam személyi edzőhöz járni mivel testépítő versenyen szeretnék indulni 2020 tavaszán és a 10. évfordulóját a testépítésemnek ezzel megünnepelni, hogy felkészülök egy ilyen versenyre. Ez a vírus helyzet miatt elmaradt, azonban én nem hagytam abba a felkészülést tavasszal így 17kg-tól sikerült megszabadulnom tartósan kevesebb mint 1 év alatt. A 2020-as őszi szezonban tudtam elindulni. Három hete volt az első versenyem 10.10-én ahol 11. helyezést sikerült elérnem egy népes mezőnyben a Bodysport kupán, majd két nappal ezelőtt 10.31-én egy szárazabb formát sikerült prezentálnom ami az idén először megrendezésre kerülő Vitaflex Gp – Wabba Hungary Hercules Olympia nemzetközi versenyének dobogóján a 2.helyezésre volt elég a Miss Beauty Junior kategóriában.

Aki akar tesz azért amit szeretne és nem a sorba áll be ahol megmondják mikor kezdheti el a céljai felé vezető utat járni, hanem a saját szívét követve már ma bele is vág. Én így tettem és hihetetlenül büszke vagyok magamra és azokra is akik nélkül nem tartanék ott ahol most tartok. A párom Oláh Zsolt, az edzőm Ocsovszky Tibor, a csapattársaim Ocsovszkyné Petrov Katalin és Dudás Erika, a póz oktatóm Csiliga Renáta és édesanyám és édesapám nélkül nem remekelhettem és csilloghattam volna idén először, de biztosra veszem, hogy nem utoljára.
Ez az első állomása volt annak, hogy az életem 180 fokos fordulatot vegyen és egy újabb egészségesebb még hosszabb élet felé vegyem az irányt mint a saját életemben mint abban amit képviselve át tudok adni a leendő vendégeimnek.

Mert munka és tanulás mellett is képes az ember célokat, álmokat, vágyakat beteljesíteni. Akard, ne csak vágyakozz utána! Cselekedj és ne halogasd, mivel az elvesztegetett időt már soha nem kapod vissza.” – Mucsi Rebeka