Megnyitottuk Vác első Funkcionális Edzőtermét – Royal Cross Gym

royal-cross-gym-vacA Royal Fitness Club és a Laller Racing SE együttműködésének köszönhetően 2016. szeptember 12-én hétfőn 15:00-kor szépen csendben kinyitottuk a Royal Cross Gym kapuját. Vác első Funkcionális Edzőterme azoknak a sportolni vágyóknak lesz az otthona, akik szakítani szeretnének a konditermi edzéssel, vagy akiktől távol áll a gépek világa.
Otthont teremtettünk továbbá azoknak a sportolóknak, akik hazai és világversenyeken képviselik városunkat, illetve a Dunakanyar térségét, legyen akár úszó, karatés, evezős, triatlonista, kerékpáros, rögbis, amerikai focista, kézilabdázó, focista vagy bármely más hivatásos vagy amatőr sportoló.
laller-royal-cross-gymOlyan edzőtermet hoztunk létre, amely egyaránt alkalmas a hétköznapi emberek igényeit kielégíteni, legyen szó akár egy irodai munkát végző Hölgyről, aki heti kétszer szeretne mozogni és ezzel tenni akar az egészségéért, jobb kondíciójáért, feszes alakjáért, vagy legyen szó arról az Élsportolóról, akinek a napi szintű felkészüléséhez kell egy kiválóan felszerelt edzőhely.
A Royal Cross Gym megalapításával olyan intézményt kapott a Dunakanyar amellyel még több sikeres sportolónk lesz és még több váci szív fog dagadni a büszkeségtől.
royal-cross-gym-vacAz edzések Dávid Erika irányításával zajlanak. Erika immár 2 éve heti 4 alkalommal jár súlyemelő, Cross Training és CrossFit edzésekre, hogy a legjobb edzők tudását adhassa át vendégeinknek. Természetesen az élsportolóknak lehetőségük van a napi edzésektől eltérni sportáguknak megfelelően, sőt nyitottak vagyunk arra is, hogy saját edzőik irányítsák edzésüket a Royal Cross Gym eszközeinek használatával.
Várjuk sportegyesületek, sportolók jelentkezését!

A Royal Cross Gym nyitva tartása:
H-P: 7:00 – 10:00 és 15:00 – 21:00
Szombat: 10:00 – 12:00
Várunk szeretettel!