Párosan szép az élet!

Talán senki sem cáfolja, hogy a párban edzés rengeteg pozitív tulajdonsággal jár.
(Természetesen vannak olyan pillanatok, amikor csak arra vágyik az ember, hogy egyedül kimenjen futni, sétálni, egy kicsit le tudja csendesíteni az elméjét, rendezze a gondolatait és egy kis friss levegőt szívjon.)
Nagyon különbözőek vagyunk, mindenki más beállítottságú. Mi Tomival szinte mindent együtt csinálunk, mondhatnám úgy is, hogy csodás szimbiózisban élünk egymással. Legyen az házi vagy ház körüli munka, sütés-főzés, munka, kikapcsolódás.


Munkáink folyamatai is tökéletesen kiegészítik egymást. Lehet ezért is találtunk rá a deepWORK-re. Egyaránt megvan benne a női és férfi oldal, az erősítés és a nyújtás, a feszültség és a relaxáció. Akárcsak a mi életünkben! Úgy gondolom intenzívebb életet élünk az átlag emberekhez képest, ezért is fontos számunkra az olyan mozgásforma, ami tovább növeli az energiaszintünket, erősíti az állóképességünket és mindezek mellett elcsendesíti az elménket.

at
Mielőtt elkezdtem deepWORK edzéseket tartotani, Tamara óráira jártunk. Lehet elcsépelten hangzik, de mindig jó húzóerők voltunk egymás számára. Ha az egyikünk fáradtabb volt, akkor biztos, hogy a másikunk rávette egy kis testmozgásra, így nem a lustábbik énünk győzött, és nem maradtunk otthon. És persze, SOHA nem bántuk meg! Én a mai napig Tamara óráira járok lazítani, feltöltődni.

A Royal Fitness a páros edzésre biztosít most egy akciót szeptember 20. és október 20. között. Kattints ide a jelentkezéshez…:

[button url=”https://royal-fitness.hu/parosan-szep-az-elet/”]Jelentkezés[/button]