Gerstmayer Csaba

Pályafutásom kezdete:2019

Születési évem:1990

Telefonszámom:06-20-268-8702

Gerstmayer Csaba

Személyi edző

Rólam:

Csabi vagyok, a Royal Fitness edzői csapatát erősítem. 2019-ben végeztem a Fitness Akadémián, sportoktató (testépítés-fitness) szakon.
Gyermekkorom nagy részét végig kísérte a mozgás, egyesületben és iskolai keretek között fociztam, futottam, bicikliztem és három évet vízilabdáztam is, igazi örökmozgó voltam. 2016 óta foglalkozom komolyabb szinten az edzőtermi testmozgással, testépítéssel.
Személy szerint engem a sport ezen formája egy nagyon nehéz időszakon segített át fokozatosan, majd idővel teljesen legyőzve azt. A testi erő megszerzésén és az alakformáláson túl mentális stabilitást, önbizalmat, fegyelmet és rengeteg más pluszt adott, mindamellett, hogy az életem szerves részévé és a kedvenc időtöltésemmé vált edzeni és edzéssel foglalkozni. A mai napig a legjobb döntésemnek tartom a sport újrakezdését!
Az első lépés a tiéd! Keress fel bátran! A célt közösen kialakítjuk és megvalósítjuk! Segítek neked súlyfeleslegtől megszabadulni, tömeget felszedni, erősödni, vagy csak hétköznapi feszültséget levezetni! Ha keményebb kiképzésekre vágysz vagy épp kikapcsolnál s jó hangulatban edzenél, akkor is én vagyok az embered! A mozgás szórakozás is lehet!

Óráim aránya:

Személyi edzés
100%