Turányik Tamás

Pályafutásom kezdete:2012

Születési évem:1991

E-mail címem:turanyik.tamas@gmail.com

Telefonszámom:+36-30-335-3255

Turányik Tamás

Személyi edző

Rólam:

Sziasztok, Turányik Tamás vagyok a Royal Fitness Club egyik személyi edzője.

Testépítés és fitnesz edzőként végeztem 2011-ben, majd ezt továbbfejlesztve lettem 2012-től személyi edző. Ezután az időm nagy részét a fizikai teljesítőképességem felfedezésének szenteltem. Elkezdtem foglalkozni az edzettségnek egy olyan formájával, amit sem klasszikus konditermi, sem a klasszikus Crossfit típusú edzéssel nem lehet elérni, ezért elkezdtem specializálni az edzéseim, másoké helyett a saját céljaimra szabva. Ekkor kezdtem igazán foglalkozni a relatív erő fogalmával. Ami arról szól, hogy a saját súlyodhoz képest milyen erős vagy. Rámentem a testépítésben szereplő erőgyakorlatokra, valamint megismerkedtem különböző sajátsúlyos erőgyakorlatokkal és a funkcionális edzéssel.  Ezt személy szerint annyira egyedinek tartom, hogy nagyon kevés olyat ismerek, aki ezt a fajta „hibrid” edzést műveli, funkcionális testépítésnek nevezem. Ehhez hozzátartozik a „szép erő” fogalma, ami a gyakorlatok elegáns kivitelezését jelenti, Gerinc és testegyensúly trainerként különböző korrekciós gyakorlatokkal fűszerezem az edzéseket, amik elősegítenek abban, hogy úgy használd az izomzatod, ahogyan azt kell! Személyi edzésekkel akár megis duplázhatod az edzéseid hatékonyságát: tőlem minden olyan segítséget megkaphatsz, ami a céljaid felé katapultál!

A Royal fitness clubban 2016 tavaszán indítottam csoportos órát, funkcionális köredzés néven. A fő irányvonala az alapvető emberi mozgások gyakorlása intenzív edzésmunka mellett. Az óra kezdőknek és haladóknak is kihívást jelent, mivel a gyakorlatok különböző nehézségi szintekben vannak beépítve a programba komplex edzettséget biztosítva. Minden kedden és csütörtökön csatlakozhatsz l 8:00tól, valamint 17:00tól!

Folyamatosan autodidakta módon képzem magam, mindent letesztelek magamon, mindenen átmentem én is, amin ti is át fogtok, épp ezért ismerem azokat a holtpontokat, amiken a legnehezebb átjutni.

Az élethosszig tartó aktív életmód egyik kulcsa a helyesen kivitelezett izomerősítő munka, a másik pedig az ízületi mobilitás megtartása. Az első nem sokat ér hosszútávon a másik hiánya nélkül, ezért a sok edzés után jöhet a hétvégi lazítás!

Tipp: Januártól minden szombaton 11:00tól nyújtok, lazítok, mobilizálok. Gyere és kezdd te is lazítással a hétvégét, mert megérdemled!

 

 

Óráim aránya:

Személyi edzés
50%