Újabb fitness siker a Royal Fitnessben – Varga Vivien

Varga Vivien a Royal fitness színiben indult Siófokon a Scitec Muscle Beach 2018 versenyen, ahol az előkelő 6. helyen végzett Ms Bikini kategóriában.

A felkészítésben Mucsi Rebeka, termünk egyik kiváló személyi edzője segített neki: „Végtelen büszkeség tölt el azáltal, hogy Vivi így kitartott a verseny napjáig. Egyszer sem fordult meg a fejében, hogy feladja, vagy szünetet tartson az edzésekben, illetve végig ügyesen tartotta a diétáját, és kitartóan járt a pózolás betanulására is.
Ennek köszönhetően a saját kategóriájában, ami a Ms. Bikini volt, 6. helyezést ért el, amire mind nagyon büszkék voltunk.
Köszönöm a bizalmát Vivinek, és folytatjuk a közös munkát!” – Mucsi Rebeka (Rebekáról ITT olvashatsz bővebben.)

Varga Vivien mesél nekünk a felkészülési időszakról: „Az egész felkészülésben, ami a legnehezebb és a legjobban megviselt, az a színpadra lépés előtti időszak volt. Nagyon nagy hőség volt, és csak kicsi kortyokat ihattam, mellette még borzasztóan éhes is voltam, de csak puffasztott rizst ehettem töltésként, a színpadra lépésig csak feküdhettem, ami borzasztó volt, mert az én kategóriám volt az utolsó, és sokat kellett várni, hogy sorra kerüljek.

Nagyon nehéz volt, viszont nekem minden pénzt, fáradozást és szenvedést megért, mert hihetetlen, milyen jó élményekkel gazdagodtam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen formát is ki tudok egyszer hozni magamból, és ilyen kitartó tudok lenni, mind edzések, mind a diéta szempontjából.

A színpadra lépés fantasztikus volt. Élmény volt a sok ember előtt pózolni, hallani a barátaimat, hogy milyen hangosan szurkolnak nekem, biztattak, mellettem voltak végig, és ezt nagyon köszönöm nekik! Hálás vagyok az edzőmnek: Mucsi Rebekának a kemény és hasznos edzésekért, a sok fáradozásokért, hogy mindig biztatott és tartotta bennem a lelket, és bármi bajom volt mindig segített. Valamint nagyon hálás vagyok Tajthy Hannának a pózolásokért, a sok segítségért, kedvességért, támogatásért, biztatásért, valamint Ocsovszky Tibornak az étrendért és a sok hasznos segítségért és tippekért. Köszönöm mindenkinek!” – Varga Vivien

Kedves Vivien! Az egész Royal Fitness csapata nevében GRATULÁLUNK neked, és további sikereket kívánunk. Számíthatsz a támogatásunkra!