Újabb sikerek a Royal csapatában!

Nagy büszkeséggel tölt el, ha edzőim sikereket érnek el. Most is egy ilyen eseményt szeretnék veletek megosztani. Dobák Tamarát és Sándor Anikót úgy ismerhetitek, mint a deepWORK és a bodyART szerelmeseit. Igyekeznek minden országos eseményen jelen lenni, és képviselni termünket. És nem csak ketten, hanem a vendégeik is lelkesen csatlakoznak hozzájuk. A szendehelyi és a váci csapatot ilyen helyeken már messziről ismerik.

Miért írom ezt a bejegyzést?

Mert a hétvégi EOT névre hallgató (Elements On Tour – nemzetközi bodyART és deepWORK) rendezvényen bemutatták a deepWORK Hungary csapat tagjait. A közel 500 fős rendezvényen termünk mindkét edzője elismerést kapott, beválasztották őket a Magyar csapat tagjai közé! Majd együtt Robert Steinbacherrel (aki eme mozgásformák megalkotója), Lencsés Ritával, Borsodi Balázzsal, valamint más hazai és külföldi prezenterekkel a színpadon mozgatták meg a több száz fős közönséget.

Ha valakinek még kérdéses lenne, hogy hol kezdjen el edzeni, akkor egyértelműen a Royal Fitnessben, mert ott vannak Vác és környéke legjobb edzői!

Üdvözlettel: Klein István