Kezdő Ballroom Line táncóra indul Mónival

Mindig csodálattal nézted a tévében a táncosnők kecses, nőies mozdulatait és szerettél volna te is a parkettre lépni, de nem volt kivel? A Ballroom Line-t Neked találtuk ki!

CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ!

Pontosan mi is ez a Ballroom Line?
Ez a stílus a klasszikus társastáncok (Ballroom) lépéseit ötvözi a külföldön napjainkban egyre népszerűbb sortánccal (Line Dance), vagyis megtanítjuk Neked a hagyományos társastáncok lépéseit, mozdulatait, amit látványos koreográfiákba fűzve, fantasztikus hangulatú óra keretében sajátíthatsz el.
Mivel sortánc formába rendeztük a lépéseket, partnerre nem lesz szükséged, helyette a többi táncossal formációban fogod a sorokat megtanulni, s majd később – ha szeretnéd – akár előadni.
Kiknek ajánljuk a Ballroom Line kezdő tanfolyamot?

Azoknak a Hölgyeknek, akik
– még nem táncoltak, de mindig is szerettek volna, csak partnerhiány vagy egyéb okok miatt nem volt eddig lehetőségük,
– táncoltak már régebben valamilyen stílust, de szeretnének valami forradalmian újban részt venni,
– szeretnék nőiességüket, női energiáikat és önbizalmukat előcsalogatni, növelni,
– szeretnék bezsebelni a férfiak elismerő pillantásait, vagy életük párját szeretnék elkápráztatni,
– szeretnék testtudatukat fejleszteni, tartásukat javítani, kiállásukat, kisugárzásukat fokozni,
– szeretnének egy fantasztikus hangulatú közösség tagjai lenni.
Szeretnék táncolni, de félek, hogy nem fog menni, és mindenki rajtam fog nevetni.

Csak semmi pánik! Kezdő tanfolyamra általában azok jelentkeznek, akik még sosem próbálták. Hidd el, senki nem születik tánccipővel a lábán, hanem tanárok segítségével sok gyakorlás árán lesz valakiből képzett táncos. Ha attól tartasz, hogy a tanfolyamon majd mindenki Téged fog nézni, meg kell, hogy nyugtassalak, mindenki a saját lábaival lesz elfoglalva, és nem lesz idejük a másikat mustrálgatni 😉

Biztosan Nekem való ez a tánc?
Egy biztos, ha nem próbálod ki, sosem tudod meg! Gondolj bele, nincs veszteni valód. Próbáld ki óránkat a honlapról letölthető ajándék órajegy segítségével. Csak pár kattintás az egész.
Túl öreg vagyok én már ehhez!
Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát! Ha az eddig olvasottak kicsit is fellelkesítettek és eljátszottál a gondolattal, hogy kipróbálnád, vágj bele. Nyugodtan hozd a barátnőidet is.
Nincs több kifogás – Köztünk a helyed!

Milyen ruházatra/felszerelésre lesz szükségem?
Egyelőre semmilyen felszerelést nem kell beszerezned, a kezdő tanfolyamon elegendő lesz kényelmes ruházat és egy lehetőleg puhább talpú cipő vagy szandál, amiben kényelmesen tudsz mozogni és megfelelően tartja a bokád a sérülések elkerülésének érdekében.

Milyen táncokat fogok tanulni a Ballroom Line tanfolyamon?
A klasszikus társastáncok szinte mindegyikével meg fogunk ismerkedni fokozatosan. Első sorban a Cha cha, Samba, Rumba, Jive, Mambó, Angol- és Bécsi keringők valamint a Tangó egyszerűbb, alap szintű lépéseivel találkozhatsz majd, de a későbbiek során ez a paletta egyre szélesebb lesz.

Ha az első alkalmon nem tudsz ott lenni, semmi gond. A tanfolyam első 4 alkalmán úgy fogunk haladni a táncokkal, hogy az újonnan érkezők is könnyedén be tudjanak kapcsolódni. Később is lehetséges csatlakozni, ebben az esetben felzárkóztató magánórára lehet szükséged.

Várlak szeretettel óráimon!
Mónika

 

Móniról ITT olvashatsz bővebben!