Royal Beach Fieszta – Meghívó a Dunakanyar legnagyobb fitnesz fesztiváljára

Tisztelt Barátunk!
Nagy örömmel hívunk és várunk Téged és Barátaidat a Royal Beach Fieszta nevű sportrendezvényre, amelyet a Code27 Jet-ski Club és Plázs területén rendezünk 2023. július 15-én szombaton. Ez az esemény tökéletes alkalom arra, hogy egy fantasztikus napot töltsünk együtt, és különféle mozgásformákat próbáljatok ki, amelyek megtalálhatók a Royal Fitness Club kínálatában. A rendezvényünk célja, hogy bemutassuk az edzőteremünk által nyújtott sportolási lehetőségeket és a változatos edzésprogramjainkat. A majdnem egész napos esemény során számos izgalmas mozgásforma vár Rátok, beleértve a csoportos edzéseket, funkcionális edzéseket, aerobicot, és még sok mást. Az edzéseket a Royal Fitness Club tapasztalt edzői vezetik, akikkel az edzések szünetében közelebbről is megismerkedhettek.
A Royal Beach Fieszta rendezvényen való részvétel ingyenes! Tehát semmilyen költséget nem kell vállalnod ahhoz, hogy kipróbáld az általunk kínált mozgásformákat és élvezd a fantasztikus hangulatot. Nemcsak sportolási lehetőségeket kínálunk, hanem a Jet-ski Club és Plázs szépséges területén található pihenőhelyeken lazíthatsz, vagy akár megmártózhatsz a tó kellmes vizében. A tóparton strandfoci és strandröplabda pályák is vannak, amelyeket szabadon használhatnak kicsik és nagyok. A gyerekek Spartan Kids edzésen vehetnek részt és a közelgő Spartan verseny akadályaiból is kipróbálhatnak néhányat.
A sportpályák mellett, a rendezvény ideje alatt testzsírszázalék méréssel és Nutrilite tanácsadással is készülünk.
Emellett büfé és étterem is rendelkezésre áll, ahol frissítőket és finom falatokat szolgálnak fel.
Kérünk, hogy add tudtunkra, hogy részt szeretnél venni a rendezvényünkön, hogy elő tudjuk készíteni a szükséges szervezési és logisztikai intézkedéseket.  Az első 100 belépőnek apró ajándékkal kedveskedünk. Csatlakozz Facebook eseményünkhöz, ahol elolvashatosd a részletes programot, valamint értesülhetsz legfrissebb híreinkről, támogatóinkról: Royal Beach Fieszta
Ha kérdéseid lennének vagy további információra van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot (30/98-99-118)! Reméljük, hogy elfogadod meghívásunkat, és együtt töltünk egy fantasztikus napot a Royal Beach Fiesztán!
Üdvözlettel: Klein István [Royal Fitness Club] és Bíró Péter [Code27 Jet-Ski Club és Plázs]