Reggeli köredzés indul Dáviddal

Harcművészként edzői karrier?
Mindig is imádtam mozogni, egész gyerekkoromban sportoltam valamit. Karatéztam, úsztam, aikidoztam. Aztán 12 évesen rátaláltam egy dél-koreai küzdősportra a Taekwondora. Azonnal szerelmes lettem ebbe a sportba és már több, mint 10 éve töretlenül az életem része. Ezt már hívhatjuk hűségnek, nem igaz?

Időpont: minden szerda 7:30-tól

Először tanítványként kezdtem, mint mindenki más is, 4 évvel ezelőtt viszont ráléptem az edzősködés útjára, amin azóta is járok. Évek óta rendszeresen hetente több csoportos Taekwondo órát is tartok 3-danos fekete öves mesterként. A küzdő sport mellett megszólított a fitness világ is az évek alatt, így a Taekwondo szakedző képzés mellett elvégeztem egy testépítés-fitness szakedzői képzést is a Testnevelési Egyetemen. Nyitott kapcsolatban élünk, a kettő sport tökéletesen megfér egymás mellett, általában nincs veszekedés. Habár a fitness igényli a több együtt töltött időt..

Éppen ezért, hogy még inkább teret adhassak újabb szenvedélyemnek, most Vácon is indítok egy új csoportos órát, amelyet kifejezetten azoknak ajánlok, akiknek a “kardiójuk” nem ír vissza😄
Formálódj, erősödj, fogyj, vagy akár ismerkedj, barátkozz egy pörgős, kellemesen izzasztó csoportos órán!

Mire vársz még?
Jelentkezz most!

Gyulai Dávid
facebook
+36209424626
gyudavid@gmail.com