Tóth Roli nagy fogyása

Tóth Roland, a Royal Fitness Club hétvégi beugrós segítsége a recepción, de ami ennél is fontosabb, tapasztalt táplálkozási tanácsadó. Vele beszélgettem kicsit, mert megfogott fantasztikus átalakulása, elszántsága. Fel is tettem neki pár kérdést, ami Téged is érdekelhet.
1. Mikor és miért kezdtél teremben edzeni?
– 2016.02.17. Kezdetben fogyás volt a célom. Szembejött velem egy kép magamről és tudtam, hogy ennek véget kell vetni, mert baj lesz. Sportoltál mást is korábban? Soha. Iskolában a testnevelés órákra csak azért öltöztem át, mert így nem buktattak meg.
2. Volt olyan, hogy abbahagyod?
– Egy alkalom volt, amikor tényleg semmi nem húzott a motivációmon és konkrétan leültem olyan célt keresni, ami visszarántja ezt bennem. Akkor még nem volt mellettem olyan barátom, aki tényleg őszintén támogatott és ma már tudom, hogy rossz döntést hoztam: verseny felkészülés lett ez a kitűzött cél, ami sikertelenül zárult, viszont ebben is látom a jót: rengeteg tapasztalatot szereztem.
3. Miből merítesz motivációt?
– A sikeres életmódváltásomból és abból, hogy folyamatosan próbálok fejlődni.
4. Van példaképed?
– A legjobb barátom inspirál kimagaslóan.
5. Munka mellett mikor van időd edzeni?
– Mindig reggel edzek. Volt amikor éjszakás műszak után, de most már évek óta munka előtt.
6. Mennyire kell figyelni az étkezésre?
– A túlsúlyos múltam miatt 100%-ban. Az sem könnyít ezen, hogy olyan tipus vagyok, aki ha egy napig rosszul eszik, már látszik külsőleg is, valamint mérlegen is. De ennél fontosabb, hogy Táplálkozási Tanácsadóként a hitelesség miatt is. Természetesen a balance-ra figyelek én is.
7. Milyen sulit végeztél?
– Épületburkoló, Életmód és Táplálkozás Tanácsadó (Magában foglalja: Sporttáplálkozás és Táplálék kiegészítés tanfolyamokat) Hamarosan viszont újra tanulni fogok..
8. Miért tartottad fontosnak, hogy az edzés mellett szakirányú végzettséged is legyen?
– A fizikai fejlődés mellett, szerettem volna jobban átlátni az elméleti részét is.
9. Mi a célod?
Egészséges életet élni és segíteni az embereknek a céljaik elérésében.
Amennyiben úgy gondolod, hogy Roli, mint Táplálkozási Tanácsadó a segítségedre lehet, keresd őt bátran telefonon vagy a Facebookon! Tel: 06-20-541-26-10 FB: https://www.facebook.com/rombolo89roli

Klein István
Fitneszvezető
Royal Fitness Club