Új csoportos órával bővül a Royal Fitness repertoárja! – STEP AEROBIK

Új csoportos órával bővül a Royal Fitness repertoárja!
Gyere és csatlakozz a step aerobik szerelmeseihez!
A step aerobik egy intenzív zsírégető és alakformáló óra, amelyben a step alaplépéseit kombináljuk egyszerű koreográfiában. Könnyen követhető, egyszerű gyakorlatokat végzünk 60 perc kardió munkába zárva, melynek erős zsírégető hatása van, így a fogyás garantált! Alakformáló erősítő óra is, ahol a has- és hátizmokra, a vádlira, a comb- és fenék tájára, a vállra, a karokra dolgozunk – mindezt jó hangulatban, vidám zenére, mosolyogva! Intenzív, hatékony, sikerélményt nyújtó óratípus, ami formálja az egész tested.
Ha még nem próbáltad ki, most itt az idő, keddenként 19-20 óráig várlak benneteket a Royalban.

CSATLAKOZZ az eseményhez:ITT

Dátum: szeptember 25.

Ki fogja Tartani az órát?

Molnár Barbara: “Mindig is úgy gondoltam, hogy sikeres az ember csak úgy lehet, ha szereti azt, amit csinál…

Én egész életemben erre törekedtem, és bár az élet számos területe tölt el kíváncsisággal, a sport, és azon belül is az aerobik mindig kielégítette ezt a törekvésemet. Így okkal jött a gondolat, hogy edző legyek!

Miután elvégeztem az edzői képzést, beiratkoztam a Semmelweisz egyetemre. Napjaim nagy részét az egyetem falai között töltöm, ami szellemileg igazi kihívás! A sport és a tudás egyformán fontos számomra, nem tudnék választani közöttük. Az élet minden területén szeretem a kihívásokat, és célom, hogy az kerek és kiegyensúlyozott legyen. Nem egyszer kaptam meg azt a kérdést, hogy: „Nem lenne könnyebb az életed, ha csak az iskolára koncentrálnál?” A válaszom NEM! Mindenki másképp látja a világot, de olyan emberrel még ne találkoztam, akitől a sport elvett volna valamit… így bíztatok mindenkit, hogy próbáljon ki minél több mozgásformát, mert hiszem, hogy előbb-utóbb mindenki megtalálja a maga szerelmét. Nekem ez a step aerobik!”

Várunk sok szeretettel!