Új Rúdfitness oktatóval bővült a csapatunk

Ismerjétek meg Dorinát, péntekenként már ő vár titeket a rúdfitness órákon!

“Petrovich Dorina vagyok, a pénteki rúdfitness csoport oktatója.
A tánc és a mozgás szeretete már óvodás koromban elkezdődött és azóta is töretlenül tart. 3 éves voltam, amikor az első balettórán részt vettem. Azóta a tánc és különböző mozgásformák határozzák meg az életemet. Tanulmányaimat táncműveszti iskolában végeztem el. Szerencsém volt szinte az összes táncstílussal megismerkedni. Az iskola mellett belekóstolhattam a rúdfitness mozgásvilágába. Ezen sportágban indultam több versenyen is, ahol mindig jó helyezéseket értem el. Iskolás éveimet befejezve a tanítást választottam. Gyerekeknek balettet és modern táncot tanítok, felnőtteknek pedig rúdfitnesst. Úgy gondolom táncos múltamat kamatoztatni tudom csak a rúdfitness sportágában. A kettő tökéletesen kiegészíti egymást.
Amiben biztos részed lesz az órán: alapos bemelegítés, erősítés, nyújtás, forgások, erő és hajlékonysági elemek elsajátítása, sok nevetés, jó kedv.
Ha egy igazán nőies sportot szeretnél űzni, akkor itt a helyed!
Várok mindenkit szeretettel az óráimon!”

Mi a Rúdfitness?

A rúdon végzett gyakorlatok könnyed, kecses és nőies mozdulatok, viszont kivitelezésük kőkemény feladat, de számodra is könnyen elsajátíthatóak.
Az alapfogásoktól kezdve felépített edzésprogram lehetővé teszi, hogy teljesen kezdők is bármikor csatlakozzanak a váci rúdfitnesz csoporthoz. Ez az edzésforma egyedülálló módon erősíti az izmokat, fejleszti a koordinációs készséget, növeli a hajlékonyságot. A mozdulatok egyszerre sugároznak erőt és erotikát. Megfelelő felkészülés után akár versenyen is indulhatsz.

Kinek ajánlott?
Azoknak a Hölgyeknek, akik igazán különleges edzésre vágynak