A Nutrilite Csapata egészségügyi méréseket végzett a Royal Beach Fiesztán

A váci nyár legnagyobb fitnesz eseményén – a Royal Beach Fiesztán – amelyet a Code27 Jet-ski Club tavának partján tartottunk, a mozgás és a különféle sportok mellett az egészséges életmód is szerepet kapott. A NUTRILITE lelkes csapata Váczi Zsuzsa vezetésével testösszetétel méréseket végzett, ahol megmérték a résztvevők testsúlyát, testzsírszázalékát, valamint BMI (testtömegindex) számítást is végeztek. Gulyásné Terebesi Tímea kolléganőm nem csak a méréseknél szorgoskodott, hanem 4 igencsak kemény edzésen is részt vett. Tette ezt most már könnyedén, hiszen a közelmúltban nem kevesebb, mint 34 kilótól szabadult meg a Nutrilite Healthpointe program segítségével.
Én is megmérettem értékeimet amelyekkel nagyjából tisztában voltam, viszont volt egy különös érték, amellyel most szembesültem először. Ez az érték megmutatja a szervek körül található zsír, a zsigeri zsír mennyiségét. Azért különösen fontos tisztában lennünk vele, mert sok krónikus megbetegedés megelőzhető, ha gondoskodunk szerveint egészségéről és időben teszünk elzsírosodásuk ellen. Mivel sok vékony testalkatú embernél mértek Timiék igen magas értékeket, ezért ajánlom Neked is, hogy érdeklődj a Royal recepcióján és jelentkezz ingyenes mérésünkre! (Email: gulyasttimea.hp@gmail.com Telefon:06307574367)

A mérésre, tanácsadásra jelentkezőknek instant, azonnal felszívódó magnéziumot, valamint fehérje szeletet is adtak Zsuzsiék. A gyerekekre is gondoltak, nekik gyerekvitaminnal kedveskedtek.

 

 

 


A Royal Beach Fiesztán a mérések eredményét azonnal kiértékelték és olyan hasznos tanácsokkal látták el az érdeklődőket, mint például megfelelő fehérje illetve folyadék bevitel valamint felhívták a figyelmet az élelmi rostok bevitelének fontosságára, szerepére. Köszönöm ennek a lelkes csapatnak, hogy emelték a rendezvény színvonalát és segítik eredményesebbé tenni a Royal Fitness edzőinek munkáját.

Klein István
fitneszvezető, blogíró