Bebizonyosodott! – Bennünk Royal szív dobog!

Minden várakozásunkat felülmúlta a tegnapi VÉRADÁS, amit az aerobik terembe szerveztünk. Kereken 60 fő látogatott el hozzánk véradási szándékkal, ebből 52 sikeres véradás történt.

Szlogenünk így szólt: „Adj vért, és ments meg 3 életet!” Összesen 156 élet megmentésében segítettek a Royal Fitness sportolói és edzői.

Hálásan köszönjük a váci véradó állomás dolgozóinak munkáját! Elmondásuk szerint kb. 20 fő érkezésére számítottak. Azonnal meg is beszéltük, hogy ebből hagyományt teremtünk. Évente 2 alkalommal lesz véradási lehetőség edzőtermünkben.

Kedves véradók, köszönjük a türelmeteket! A következő alkalommal már biztosan nem kell ennyi időt várakoznotok. Az első esemény megszervezése mindig a legnehezebb feladat. Már tudjuk, mire számítsunk, a következő véradáson biztosan megduplázzuk a véradó állomások számát.

Nyereményjátékunk nyerteseit még tegnap este telefonon értesítettük, az élő sorsolást pedig megtekinthetitek a facebook oldalunkon: @royalfitness.hu

Gazdára talált 3 db masszázsutalvány Horgász Henrietthez, aki már évek óta az egyik legkeresettebb masszőrünk. Fődíjként pedig egy NOKIA okostelefon került kisorsolásra.

Végül lett egy különdíjunk is, amit Selymes Nóri erre az alkalomra készített nekünk: PIRI a Vérmacska 🙂 Köszönjük, hogy gondoltál ránk!

Tudjuk, hogy nem a nyereményekért jöttetek, de így talán még izgalmasabb volt vért adni.

Végül, de nem utolsó sorban edzőimnek szeretném megköszönni az önzetlen munkájukat! Mindig előrukkolnak valami új ötlettel, és végül egy csapatként meg is valósítják azt. A tegnapi esemény Dobák Tamara kezdeményezése volt, akinek már évek óta szívügye a véradás.

…nem véletlenül mondják, hogy a Royal Fitness Club Vác legbarátságosabb edzőterme.

Szeretettel váruk titeket a következő alkalomra, amely előreláthatólag november környékén kerül újra megrendezésre!

Üdvözlettel: Klein István