Gondolkozz nagyban! ;)

beef-protein-royal-fitness-club-VacVálaszd a 2 kg-os kiszerelésű zseniálisan finom marhafehérjéinket most vanília, csoki-kókusz és eper ízben! 😉 Miért éri meg a nagy kiszerelésű fehérjét választani, ami ráadásul nem egyszerű tejsavó?! Íme a válasz!

Manapság egyre többen panaszkodnak arra, hogy a szervezetük nem bírja, vagy csak nagyon nehezen emészti meg a tejet, illetve a tejsavóból készült termékeket. Lehet, hogy te is pont te is ebbe a csoportba tartozol. Ilyenkor felmerül a kérdés, illetve az igény arra, hogy valamilyen alternatívát válassz fehérje gyanánt.
A növényi fehérjéink mellett bátran válaszd a kiváló minőségű marhafehérjéinket!
A marhafehérjét hidrolizációs eljárással állítják elő, a végtermék pedig egy koncentrátum vagy izolátum. Az izolátumok akár a 95%-os tisztaságot elérhetik, rendkívül jó az emészthetőségük, és a felszívódásuk sebessége is gyors, így tökéletesen alkalmasak akár edzés utáni fogyasztásra is.

Nem utolsó sorban az ára is sokkal kedvezőbb így, hogyha szeretünk hosszú távban gondolkodni! Márpedig megéri!
Mit is jelent ez?
A 2 kg-s kiszerelésből nagyjából 75x(!!!) tudsz magadnak fehérjét készíteni. Ezzel több ezer forintot tudsz megspórolni, mintha ugyanezt a 75 adagot a rendszeres edzéseid után, egyenként kérnéd ki nálunk!

További információt nagyon szívesen adunk a recepción!