Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság – eredményeink

Személyi edzőnk, Rudolf Máté életében másodjára indult testépítő bajnokságon, ahol először 2 éve a dobogó harmadik fokán állhatott, most hétvégén (2017.05.20.) pedig a kategóriájában (Open Men- 175) elhozta az aranyérmet!
Ezúton is GRATULÁLUNK a lenyűgöző eredményhez!

A helyszín Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, reggel 09:30. A hajnali ébredést követte a töltés, majd a helyszínre érkezve következett a versenyzők barnítása, pihenés, töltés és készülés a színpadi szereplésre.
A versenyt hosszú időszak előzte meg: tömegelés majd szálkásítás. A tömegnövelő időszak 2016. augusztusában kezdődött, a verseny előtt 13 héttel kezdetét vette a szálkásítás, a diéta.
Rendszeres étkezések és rendszeres edzések követték egymást, mindezt munka és a mindennapi elfoglaltságok mellett!

A verseny napján az első színpadra lépés a délutáni órákban történt meg, Máté “Open Men – 175” kategóriában indult. Ezután tovább jutott a döntőbe, a TOP 6-ba!

rudolf_mate_inba_royal_fitness_club

A két színpadra lépés között eltelt néhány óra, ami a hosszas várakozáson felül pihenéssel, töltéssel, fotózkodással telt. Az utolsó szereplés az esti órákban történt, ekkor hirdették ki az eredményeket is. Máté életében először első helyezést ért el ezen az igen nagyszabású bajnokságon!

rudolf_mate_inba

A hosszú versenyfelkészülés miatt Máté az utóbbi időben korlátozott számú vendégeket tudott fogadni, de a verseny leteltével újra teljes erőbedobással állt vissza a munkába. Immár PROFI szakmai tudással, országosan elismert edzőként segíthet Neked is abban, hogy elérd a céljaidat és az álmaidat. Várunk téged is sok szeretettel a Royalban!
Máté adatlapját az alábbi linken tekintheted meg: https://royal-fitness.hu/rudolf-mate-szemelyi-edzo/

Nem mellesleg hihetetlen büszkék vagyunk Tajthy Hannára is, aki szintén szombaton 2 kategóriában is versenyzett (Junior Bikini 23 év alatt és Fitness Bikini + 167). Mindkét kategória középdöntőjéből sikerült továbbjutnia a döntőbe, ahol mindkétszer 4. helyet sikerült elérnie! Gratulálunk! 🙂

tajthy_hanna_inba_royal_fitness_club_vac